Service, Support & Training

De kracht van kennis

Ongeacht welk marketingplatform of technologie je gebruikt, het succes of falen hangt af van het kennisniveau van de personen die ermee werken. Je hebt niet alleen technische kennis nodig, maar ook kennis op het gebied van marketing- en sales. Tognology heeft een bewezen trackrecord en levert ondersteuning op verschillende niveaus.

Maak kennis met Ton Tognolli

Wat maakt Tognology wezenlijk anders? 

Hoewel iedere organisatie anders is, zijn er sterke overeenkomsten tussen de verschillende opdrachtgevers. Een belangrijke overeenkomst is dat ze allemaal klanten nodig hebben om te kunnen overleven.  

Vanuit Tognology zoek ik continue naar nieuwe ontwikkelingen in de markt die mijn opdrachtgevers kunnen helpen bij hun acquisitie. Leadgeneratie is een proces dat net als ieder ander proces continue aan verandering onderhevig is.  

Om die reden werk ik uitsluitend met technologie partners waar ik toegang heb op directieniveau en investeer ik een substantieel deel van mijn omzet in de doorontwikkeling van de technologie. Hierdoor kan ik aan de constante vragen van mijn opdrachtgevers voldoen. Ik help organisaties sneller hun doelen te realiseren. Hoe meer opdrachtgevers, hoe meer geïnvesteerd wordt in de doorontwikkeling, zo eenvoudig is het. Daarmee profiteren alle opdrachtgevers van elkaar. 

Onze klanten en partners over Tognology én hun verhaal