Ontmoet Ton Tognolli

Recht op het doel af en vastberaden succesvolle duurzame omzet realiseren

Hi! Ik ben Ton Tognolli. Mijn passie is al sinds kinds-af aan Data en Techniek. Gecombineerd met marktkennis en salesskills ben ik een expert geworden op het gebied van leadgeneratie. Deze passie en kennis wil ik graag delen om bedrijven te helpen aan een geautomatiseerd online acquisitieproces. Hierdoor krijgen ze een constante stroom aan gekwalificeerde leads en nieuwe omzet. Vastberadenheid is wat mij en mijn handelswijze tekent. Ik ga recht op het doel af en bouw op die manier aan succesvolle en duurzame relaties. 

“Ik stop pas wanneer mijn missie is geslaagd. Daarom sta ik 24/7 in dienst van mijn opdrachtgevers en relaties.”

Geboren en getogen in Maastricht

Waar ik nog steeds woonachtig ben. Gedreven, gepassioneerd en enthousiast. Zo kun je mijn persoonlijkheid het beste omschrijven. Want als ik iets voor ogen heb, dan ga ik er 100% voor.

20+ jaar marketing en sales ervaring

Ik wilde mijn kennis en kunde inzetten bij meerdere opdrachtgevers om mijn expertise en ervaring meer diepgang te geven. Uiteindelijk ontwikkelde ik een eigen marketing- en salesconcept dat ik implementeerde bij een organisatie waar ik mede aandeelhouder was. Na de succesvolle verkoop van deze firma in 2016 besloot ik om terug te keren naar mijn ‘oude’ vakgebied: data analyse.

500+ bedrijven in Limburg ondersteund
bij ICT-vraagstukken

Mijn ervaringen op gebied van verkoop, marketing en ICT bleken een uitstekende combinatie te zijn voor het opzetten van Tognology. Als ICT-adviseur heb ik meer dan 500 bedrijven, voornamelijk MKB(+) in Limburg, ondersteund bij het oplossen van hun ICT-vraagstukken. Nu zet ik dat voort als data analist, maar dan op het gebied van data gedreven acquisitie, data analytics en funnel marketing.

Gerichte Marketing en Sales
Funnels op maat

Mijn ervaringen in ICT, marketing en sales bleken een uitstekende combinatie te zijn voor het opzetten van Tognology. Als ICT-adviseur heb ik meer dan 500 bedrijven, voornamelijk MKB(+) in Limburg, ondersteund bij het oplossen van hun ICT-vraagstukken. Nu zet ik dat voort als data analist, maar dan op het gebied van data driven marketing, data analytics en ETL automation.

Een complete marketing en sales funnel volledig op maat ingericht

Tognology levert een compleet data gedreven acquisitieplatform en richt dit volledig op maat voor je in. De kennis voor het gebruik wordt zoveel mogelijk overgedragen zodat jij het maximale uit deze oplossing haalt.

Onze klanten en partners over Tognology én hun verhaal