Ton’s toolkit

Koude Acquisitie Tools | Gratis Masterclass

We willen allemaal ons bedrijf laten voortbestaan en groeiambities waarmaken. Nieuwe klanten vinden en binnenhalen is voor veel bedrijven een uitdagende klus. In deze Masterclass ontdek je in 30 minuten een compleet nieuwe manier van acquireren.

meer over deze tool

Webvisitors

Richt je acquisitie pijlen op de juiste klanten! Webvisitors brengt niet alleen het laaghangend fruit in kaart, maar helpt jou bij het benaderen van de juiste klanten.

meer over deze tool

PURL

Laat websitebezoekers en bestaande relaties sneller in contact komen met de juiste specialist of verkoopmedewerker zonder telkens beschikbare data heen en weer te sturen.

meer over deze tool

Snapp.ee

Met deze unieke tool maak je in slechts enkele minuten van iedere website van derden een leadgeneratiemachine die verkeer genereert voor jouw website zonder dat je toestemming nodig hebt. Snapp.ee maakt gebruik van het verkeer dat online al aanwezig

meer over deze tool

SmartTarget

Vergroot je bereik en verlaag je advertentiekosten. Stuur marketingcampagnes rechtstreeks naar de webbrowser van je bezoekers, waardoor je niet persé het mailadres nodig hebt om onbekende websitebezoeker te benaderen.

meer over deze tool